Praktiken

Praktiken känns skitbra redan nu:) dock glömde han bort mig igår haha men skönt med en extra dag ledigt:)
Han har hämtat ut nya byxor åt mig med:) så nu slipper jag the baggy ones;)
Har iaf tätskiktat å haft mig idag..

orkar inte skriva mer för tillfället.
kommer mer när jag orkar

Abort

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2539972.ab

Såg den här artikeln på aftonbladet.se. Det är sjukt egentligen...
om ett barn är sådär "stort" i 21 veckan.. hur fan kan man då få göra abort i värsta fall så sent!?!?
Menar det är ju bevisat att ett barn KAN överleva även fast det är så litet.
Visst, man får inte göra det på egen hand men med staten bakom sig så är 21 den senaste veckan.

Sjukt

Utmanad igen

Utmanad igen, denna gången av Martina. Grattis förresten till det nya jobbet, så jävla kul:)

3 namn jag går under: Lovisa, Lovve, Loveijsa
3 saker som skrämmer mig: Mörker, död, livet (sometimes)
3 saker jag har på mig: Jeans, linne, strumpor
3 sanningar: Är stolt över mig själv för att jag tog steget till utbildning, det finns en person som jag har ögonen för lite mer just nu än andra (nyfiken vill säga), som martina; mobilberoende
3 saker jag verkligen vill ha: Lärlingsplats, semester (vilket jag nog inte får), PENGAR
3 personer jag vill utmana:
Maria, Schlager-Oskar och Hanna

Hipp hipp klacken


Sista badrummet:)

Här kommer bilderna från sista badrummet. Är som sagt särskilt nöjd med "duschen":) men cirkeln går ju att diskutera haha

I det stora hela är jag nöjd iaf:)

image400
image401
image402
image403
image404
image405
image406
image407
image413

Idag var vi på Billingens utsiktsplatser också. Rätt fint. Dåliga bilder dock

image408
image409
image410
image411
killar som... umgås?

Två killar ~20 ställer sig vid en pissoar och ska uträtta sina behov. De verkar inte känna varandra och är båda ganska alkoholpåverkade. Den ena verkar uppmärksamma att den andra inte får ut någonting.

Kille 1: Jag vet hur det är. Det kan vara lite svårt såhär när man har andra runt omkring sig.
Kille 2: Ja det kan ju det.

Kille 1 är klar och går för att tvätta händerna. Kille 2 står fortfarande kvar och får inte ut någonting.

Kille 2: Men kan inte du sjunga en sång för mig? Jag tror det går lättare då.
Kille 1 (som fortfarande står och tvättar händerna): Jo det kan jag väl. Har du några önskemål om låtval?
Kille 2 (funderar några sekunder och säger sedan): Kan du någonting av Ted Gärdestad?
Kille 1: Jo, jag tror jag kan "Jag vill ha en egen måne".

Kille 1 börjar sjunga refrängen av "Jag vill ha en egen måne". Efter att ha kommit halvägs genom refrängen stannar han upp.

Kille 1: Nu kan jag ingenting mer.
Kille 2: Nej men det är lugnt, det räcker, nu funkar det!
Kille 1: Vad bra!
Kille 2: Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kille 1: Detsamma!


Tjuvlyssnat.se

Trött i kroppen

Idag har jag fogat hela rummet så är helt slut i armarna, var alldeles skakis precis när jag var klar.
Kommer ha grym träningsvärk imorn:P Gick väldigt bra att foga iaf för en gångs skull så då blev det iaf liiiiite roligare än vad det brukar vara men fortf så är det tråkigt.
Har vart trött i kroppen varje dag den här veckan. Håller jag på att bli sjuk? Hoppas inte det, orkar inte. Kommer jag iof säkert bli ändå när jag börjar med praktiken eftersom jag ofta blir det när jag hamnar i "nya miljöer".

Pratade med Johan precis. Han hade det bra på praktiken men företaget sysslade tydligen bara med plattsättning. Han hade inte fått göra så mycket mer än åka runt och byta några plattor. Ett riktigt helvetesgöra tydligen då plattorna sitter som berget.
Tydligen finns det inte så mycket utbud för murare i Linköping, mest putsning. Så han kanske joinar mitt game och blir plattsättare ett tag;)

Fick verktyg idag av Rune, rektorn. En stoooor kartong. GÅNGER 3. Har ju Johan och Tomas verktyg också. Jag fick en visp med som man kan sätta i en borr. Gött:) bra att ha till ...hrm... jobbet.. hrm.
Har knappt kollat i lådan än men skönt att få det gratis iaf:)
Bilen kommer bli halvfull bara av dom där kartongerna haha.

Sitter just nu och försöker komma på saker att göra på datorn bara för att undvika så länge som möjligt att duscha men nu börjar det bli dags då jag gjort det mesta jag kommit på.
Hatar att duscha här. Det är ett stooort projekt för att handla om dusch:P
Packa ner schampo, balsam och tvål i en påse tillsammans med badtofflor, (inga vårtor här inte) nya trosor, nya strumpor osv. Sen gå till duschen, duscha och sen klä på sig direkt vilket jag tycker är slibbigt. Man är ju alltid lite småfuktig även fast man har torkat sig så tycker det är skönt att gå runt i trosor och bh en stund men det är det inte riktigt tal om här;) Handduken är för kort med annars kunde jag gått i den. Jajja, I-landsproblem jag vet;)

Tack Maria och Sofie för era söta kommentarer:)
Sofie är en tjej här på utbildningen som gått först golvläggning och nu är hon igång med plattsättning.. Störtskön tjej som man nästan alltid hör skratta. Kommer gå bra för dig med:D

Maria vet ni nog kanske vem det är, om inte kan ni ju kika in på hennes blogg som finns i länkarna till vänster. En tjej med ett stort hjärta!

Dags att duscha då.............

Apropå duschar förresten.. är riktigt nöjd med min "dusch" i mitt sista badrum förutom en liten miss som ändå ser rätt ok ut. Som sagt i förra inlägget.. bilder kommer:)

image399

Utvärdering

Kommer ni ihåg det HÄR , det HÄR och det HÄR inlägget?
Nu börjar det dra ihop sig mot sitt slut för min tid i Skövde nu. Lite smånervös inför måndag men ska nog gå bra. Tänkte göra en liten utvärdering på tiden här i brist på annat:)

Var en kall dag den 14 januari när jag kom fram till Skövde. Fick gå upp till Rune, rektorn, för att få lite pärmar och skriva in mig. Åkte sen bort till Hasslum för att kolla in rummet jag skulle bo i. "Ser ut som ett rum på en anstalt" var väl min första tanke, men tänkte även att det var större än vad jag trodde det skulle va. Rummet jag blev visad på studiebesöket var mycke mindre och mer slitet. Låg på den gamla avdelningen.
Efter rumsvisningen fick jag åka tillbaka till skolan där jag fick hoppa in i ett rum där Göran, en av lärarna, hade introduktion. Där satt Sargon, Frankie, Andrej och Umud. Efter att Göran var klar med introduktionen fick vi börja plugga. Hade en del böcker att ta oss igenom. Blev lunch på ett fik i Maxi-huset.
På kvällen tog jag lite sightseeing i Skövde. Eller ok, jag skulle testa om jag hittade till skolan. Eftersom jag ändå behövde gå till Maxi för att handla kunde jag lika gärna passa på så jag skulle slippa gå vilse dan efter.

Pluggandet fortsatte dan efter. Jag och Sargon jobbade väldigt bra ihop från dag 1 och sen dess har han vart min vapendragare i skolan. Vi gjorde alla böcker tillsammans och sen dess har vi legat lika hela tiden. Klara samtidigt med kuben, haft badrummen bredvid varann (med undantag för putsrummet och mattläggningen) och var även tillsammans med Linda och Robin ute och gjorde ett riktigt jobb på en hundklubb.
Vi har alltid frågat varann om råd. Vad vi tycker ser bäst ut, hur vi gjort ett visst moment osv. Micke, en annan lärare, den bästa läraren, tyckte det var så kul att se oss för vi har alltid legat i samma takt.
Vi kommer även att börja praktiken på måndag båda två. Han kommer dock sluta imorgon istället för fredag då han ska vara bestman på ett bröllop i helgen och behöver åka hem för att greja med det.

Först gjorde vi alltså kuben. Var då vi träffade Micke första gången och sen dess är det oftast honom man har gått till om man haft några frågor då han lär ut lite mer utifrån hur det är i arbetslivet. Dom andra går mer efter böckerna.
Murade, putsade och kaklade kuben.
Efter att kuben var riven var det alltså dags att börja med mitt första badrum. Enkel, vanlig sättning bara med bård (bord, bård, hur i helvete stavas det?)
Vart väl ok med undantag för dåliga fogar och en liten miss på trumman.
Kändes iaf bra att jag tyckte det var roligt. Har tydligen inga bilder på det badrummet.

När jag var klar med det badrummet var det bara att hoppa på nästa. Då blev det vanlig sättning några skift först för att sen gå på diagonalen. Lyckades faktiskt bra med det badrummet och blev själv snopen när allt var rakt. Dock hade jag fortf lite problem med silikonfogarna, precis som på första. Vanliga fogningen blev dock bra.
När det badrummet var klart var det dags att gå på putsrummet. Fanns inget ledigt förutom ett som Sargon skulle få. "Tjejer skulle aldrig få åka på ett så stort putsrum" lät det visst, men det har ändrats nu tror jag när alla vi tjejer bevisat att vi visst kan. Fick istället göra på två väggar, som var större än vissa av putsrummen så huh?
När jag hade putsat klart fick som sagt jag, Sargon, Linda och Robin åka ut till hundklubben för att lägga ett golv. Var en jävla massa förarbete då golvet var väldigt ojämnt. Slipning, flytspackling, spackling. Höll på i två-tre dar bara med det. Sen började vi lägga klinkers ändå, golvet fick duga. Där ute visade sig Linda va en skithärlig person. Inte pratat så mycket med henne innan men hon är störtskön. Vi hade alla våra utbrott på Robin, även Micke. Killen lyssnar inte och gör dessutom alltid ett uselt jobb. Han tror att bara man är snabb så är man bra, så han slängde i princip ner sina plattor på golvet och tyckte det var bra sen. Fick gå och hamra bort överflödig fix sen då han inte hade tagit bort nåt under tiden han la plattorna.
Resultatet blev iaf bra till slut och ägarna var nöjda.
När vi kom tillbaka till skolan började jag kakla mina putsväggar. Det blev lite lekande med mönster och gick snabbt och smidigt. Var klar med dom väggarna på 3 dagar. Fogningen blev lite sisådär på ena väggen men det var mest för att det var klinkerplattor med ingrodda mönster i så fogen var lite svår att tvätta bort.Efter putsväggarna var klara fick jag gå in och lägga mattor. Nåt jag verkligen tycker är tråkigt. Sista mattan blev dock rätt bra därinne.
Passade även på att skära mig i benet. Fick tejpa ihop såret och det tog ett tag för det att läka men nu ser det ut att bli ett rätt fint ärr iaf.
Efter mattläggninen fick jag gå upp och riva mitt fjärde, och sista, badrum. Tycker det är skitkul att riva på väggarna men golvet är ju en historia för sig. Är en bra bit ner man ska med tanke på flytspackel osv.
När allt var flytspacklat och klart la jag in en matta. Gick inte alltför bra då den inte ville fästa riktigt på väggarna och när jag började svetsa lossnade den helt på vissa ställen. Så både jag och Patrik, golvläggarläraren, gav upp.
Har sen kaklat väggarna. 20X20 plattor i större delen av rummet och sen andra i "duschen". Bilder kommer när det är fogat och klart. Gjorde även en cirkel som jag har gjort en ö med en palm och en sol på himlen i. Blev sjukt fult haha men med tanke på allt pill och målande på frihand för att få ut skärningarna rätt är jag nöjd. Ni får se på bilder sen som sagt.
Började foga i duschen idag med och imorn ska jag fortsätta foga resten av badrummet. Sen är det bara silikonfogen kvar och sen slutar jag. Känns lite småsorgligt också men ska bli skönt att slippa betala för en lägenhet man inte bor i och att slippa på på ett äckligt studentboende som man inte ens vill laga mat i.

Har vart en del fester och brännboll osv också. Vart en bra tid. Helt klart värt det. Det bästa beslutet jag tagit på flera år. Tack Sandra min ängel för att du luskade fram utbildningen åt mig.

Bästa människan på boendet. Markus. Helt klart. En jättesnäll, glad, rolig, skön kille som började några veckor efter mig. Med honom har jag haft jättekul. Vi tillbringade en hel helg här så gott som ensamma med film och promenader osv. En sån där riktigt bra killkompis som jag kommer sakna. Han är från Sundsvall med så lär väl inte se så jättemycket av varann sen. Lite tråkigt


Bästa människan på skolan. Sargon. Min vapendragare. Har vart grymt skönt att ha nån att vända sig till.

Bästa läraren. Micke. Skitrolig med barnasinne. Yr som fan, käften går i ett på honom

Bästa festen. Helt klart den första helgen som jag stannade kvar. Blev en riktigt rolig helg med fest både fredag och lördag. Även födelsedagsfesten för polacken Michal var rolig.Jobbigaste. Att behöva åka fram och tillbaka mellan Linköping och Skövde. Visst, eget val, men ville inte vara kvar här mer än nödvändigt. Även att dela kök och dusch med andra.

Tråkigaste. Tråkiga lektioner, mattläggning och fogning.

Mest värdefulla. Johan och Tomas. Johan som jag är bekant med sen innan och Tomas som också är från Linköping. Tack för jag fått åka med er från och till Linköping. Gratis dessutom. Ni är bäst

osv osv. Nu har det blivit ett väldigt långt inlägg här och det är dags att sluta.
Man får väl hoppas att det blir en bra plattsättare av mig en dag. Wish me luckKommer sakna vissa av er. You made my education:)

Ingen nämnd, ingen glömd.
En sida att besöka när man har tråkigt

http://www.argalappen.se/

En skön helg, med vissa störande moment

Den här helgen har vart skön. Mysig, rolig, slapp, håll-i-gång..ig?
I torsdags var jag ju som sagt hos Sandra, och i fredags var jag i Ljungsbro. Sorry Jessica;) Att jag inte tänkte på å fråga dig om låten:D Skulle det va nån som kom ihåg det skulle det ju va du:) Brunnby forever haha

I lördags åkte vi ju till David på dan. Kändes som en riktigt meningslös resa eftersom vi åkte bil mer än vi va där typ haha. Kul iof att se hur det blev nere i källaren, men plattsättaren som han hade ringt som la in golvet hade INTE gjort ett bra jobb. Visst att golvet va ojämnt men tom JAG skulle gjort det där bättre och då är jag ändå inte så jääätteduktig på det än.
Kom hem vid 10 över 6 kanske. Hopp in i duschen, sminka, klä på mig osv. Men jag var faktiskt klar till 7 ändå:) och då rakade jag tom benen också. Det ni;)
Sandra kom först och var bara vi två en stund för Märta var sen som vanligt;) Sen kom iaf han och hans 4 kompisar. Även Zekka och WK tittade in och till slut även Martina och Therese. Eller var det i omvänd ordning? hmmm
Blev lite alias och som vanligt blir det ett jävla gap då eftersom alla blir så uppe i varv:D
Tog en taxi in till stan, fick inte tag på Martina som jag skulle in på BK med, dom andra skulle till Platens, så jag och Sandra gick upp till Kristofer en sväng där han, Pelle och en kille till satt. Kommer inte ihåg vad han hette konstigt nog för han var jävligt trevlig.
Sen gick vi minus Sandra, som var sjuk, till BK. Himla kul igår också, precis som förra helgen. Dans dans dans;) Träffade Martina och Jenny där inne också men såg inte mycke av dom sen ändå:P
Resten.... not for you;)

Idag har vart en skön slappdag bara men med ett jävla ringande. Lust och ringa och skälla ut vissa personer men gör det inte för en annan persons skull då det kanske inte är min plats att göra det. Eller, jo, det är det ju med tanke på att jag står för andra halvan om man säger. Koder här jag veet men vill inte skriva ut för mycket, även detta för denna personens skull.

Helgen blev iaf som sagt bra. Nu är jag i Skövde igen och ska kolla på The eye och käka chips. Gött då:)

image274

Me und Märta på Millas överraskningsfest

Ångest in da house

Förstår inte var alla mina ångestkänslor kommer ifrån så fort jag kommer till Ljungsbro!?
JÄMT när jag är här får jag dom, bara helt plötsligt.
Kanske för att det var här jag bodde när dom började komma?
Don´t know

Ska iaf försöka sova nu vilket kommer bli omöjligt med tanke på att jag inte gick upp förrän 11 idag.
Måste gå upp halv 8 imorn för att duscha, usch.
Får väl försöka sova i bilen men det brukar alltid va omöjligt, särskilt som jag ska åka med Emelie.
Två barn i bilen. Gött;)

Haha fick en "komplimang" eller vad man ska kalla det av William förut. För mig är det komplimang iaf;)

"Vilka stora bröst du har"

Haha det gäller att börja tidigt. 4 år och har redan koll på sånt;)
Han sa det på sitt eget söta vis också. "Vilka stora bröst du har, jag får sitta i mormors knä istället"
Frågade om inte han kunde ge mig massage också
"Åhh typiskt" sa han och började klappa lite på ryggen på mig.
Min guldklimp

Godnatt

image344

Som om himlen brann

Det finns en låt som varit med i Melodifestivalen en gång som heter Som om himlen brann.
Ingen av mina kompisar har fattat vilken låt jag menat. Har nån gång tom sjungit på den men det är ändå
ingen som vetat. Nu har jag fått förklaringen. Jag och mamma började prata om den låten och så kollade
hon upp vilket år den var med. Det var tydligen 1992. Då var jag sex år, skulle fylla sju. Hur i helvete kan jag komma
ihåg den låten så väl? Kan ju tom melodin och allt. Mamma frågade "hur går melodin i versen" och det var inga problem för mig att komma ihåg.
Har bättre minne än vad jag trodde:)
Visst det är inget mirakulöst men ändå;D

En lugn kväll i kväll. Ska som sagt till David imorn på dan så är ute i Ljungsbro och ska sova här.
Ser fram emot imornkväll för tror det kan bli skitkul:) Hoppas bara Sandra blir frisk så jag får ha henne med mig.


Har dock inte frågat våran alldeles egen Schlager-Oskar om han kommer ihåg den vilket jag tror att han gör:D
 En vecka kvar.........

Utmanad

Maria utmanade mig med en grej som jag sett på flera bloggar. Ska svara så gott jag kan.

För fem år sedan...


...gick jag andra året på Barn&Fritid. Jag var tillsammans med Andreaz och tyckte himla bra om mitt liv. Var dock lite småtrött på skolan men vid den här tidpunkten var det ju inte långt till sommarlovet.

För tre år sedan...

...hade jag precis börjat mitt sommarjobb på Härnegatans gruppboende. Andreaz och jag hade precis gjort slut men jag mådde ändå bättre än på länge.

För ett år sedan...

...jobbade jag min näst sista månad på Folkungaskolan. Emma hade slutat och jag jobbade istället med en annan tjej. Jobbet var himla mycket tråkigare utan Emma men slutade den 29 juni så det gjorde inte så mycket.
Bodde i Tannefors med Milla, umgicks med vänner osv.

För tre månader sedan...

...hade jag gått 1½ månad på min plattsättarutbildning. Trivdes som fisken i vattnet. Åkte hem så gott som varje helg för att umgås med kompisar.

Igår...

...var jag i skolan på morgonen och förmiddagen. Satte klart mina sista väggar runt cirkeln som jag håller på med och började greja med mönstret som ska vara i cirkeln. Åkte mot Linköping vid 13.30 då Johan och Tomas hade bråttom hem. Det var ju deras sista dag (vilket jag fått höra i en vecka nu). På kvällen gick jag till Sandra och kollade film och snackade lite skit.

Imorgon...

...ska jag åka till Västerås kl 8.30 för att gratta min bror som fyllde i onsdags. Efter det blir det hem och göra sig redo för fest. Märta har 3 jobbarkompisar + ens flickvän som kommer ner så jag och Sandra ska festa loss lite med dom och sen blir det antagligen krogen.

Om ett år...

...jobbar jag antagligen som plattsättare, har kommit igång med min träning. Vem vet, kanske har jag tom kommit över min "förhållandeskräck/ångest" och skaffat mig en karl;) Bor i egen lägenhet (med det finaste badrummet av alla;)) och kanske har jag uppnått det som kallas för lycka? Wish me luck.


Om man skulle utmana några då med då kanske?
Då kör vi på
HelenHanna och Tobbe

beatbox girl


Ron Pope

Ja Johan, jag vet att du hatar hans uttal;) men jag älskar hans röst och låtar. Hans skiva är en av få jag skulle kunna tänka mig att lägga pengar på att köpa.
Sen min favorit

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=37839801

how come?

Hur kommer det sig att allt går så mycke sämre om man är på dåligt humör?
Idag gick inget som jag ville efter lunch. Det enda fixet som fanns funkade inget
bra att hänga kakel med, plattorna ville bara glida ner hela tiden så dom fogarna är inte
dom vackraste. Då blev jag på dåligt humör. Sen skulle jag börja skära plattorna till
cirkeln som vi måste göra, gick inte alls bra så då blev jag på ännu sämre humör och då
gick allt åt helvete istället. Så vid 14.50 la jag ner och gick och diskade mina verktyg istället
eftersom det ändå bara gick sämre och sämre.
Micke hade tydligen sagt till Tomas att mitt badrum va bra iaf så det blev en liten lättnad:)

Nu ska jag kolla på Gossip Girl avsnitt 17. Faktiskt himla bra.

Ha en bra kväll folks

tredje gången gillt.. eller nåt?

Idag har jag migrän för tredje gången på en vecka. Livet är härligt.
Tisdag, fredag, tisdag.
Funderar på om jag ska försöka få en tid på VC på fre när jag är ledig så jag kan kolla upp så det
inte är nåt annat i min lilla skalle. Försökte ringa till sjukvårdsupplysningen förut men det här
länet var tydligen inte anslutet till dom, eller nåt.

Nu käkar jag fruxo och dricker festis. Dämpar min stackarshet lite;)

Fick förresten höra att en viss persons första intryck av mig var att jag va självsäker.
Måste vart första gången jag fått höra det haha men jag spelar väl bra då kanske?

Några bilder från helgen med. Är ju så grymt mysigt att sitta vid ån, det tyckte tydligen andra också
då hela gräsmattan var full med olika grupper av folk.hårresande

Jag, klanten själv, glömde min borste i Linköping. Rutinerat. Har bara en liten kam att kamma med och det är INTE skönt. Ajajajj
Som tur är ska jag hem redan på tors:)

Har precis pillat bort tejpen från såret.. ser helt ok ut:) men känns lite småstramt så törs knappt röra mig. Funderar på att sätta nya tejpbitar ändå, ifall att. Just nu håller jag iaf på att lufta det stackars såret.

Orkar inte berätta om lördagen nu heller, men som sagt, grymt rolig kväll:D med trevligt sällskap:)

Klockren kväll

Hade roligare igår än vad jag haft på bra länge. Gick med ett leende på läpparna hela vägen hem.
Så grymt skönt var det att kunna gå hem med öppen jacka när det höll på att bli ljust igen dessutom.
Orkar inte skriva om det nu, får se om jag gör det senare.

Skitbra kväll iaf

En helt vanlig kväll på Hasslum. Typ
Vi hade lite tråkigt.

Sara som är på bilderna måste va en av dom skönaste tjejer jag nånsin träffat. Så jävla rolig.
Hon har dessutom den finaste ögonfärg jag sett, helt mörkblå.
Nu börjar det nästan låta som en kärleksförklaring här men neee;)

Godnatt

ParlamentetTips från coachen en bit in.. klockrent:D

Morgonsoffan


Kurrande mage

Jag är så jävla hungrig. Bara ätit 2 mackor imorse och sen nudlar när jag kom hem från skolan för
att det va det enda jag kunde gräva fram. Inga pengar står på inkommande heller även fast dom borde.
Skyller allt på den där dumma klänningen som lockade mig. Vilket svin.
Kanske skulle äta resterna av spyan på toan?
Tyckte synd om städerskan som skulle behöva ta upp det men det gör jag inte längre för idioten hade
inte tagit upp det. Hon verkar inte ens ha svabbat av golvet. Bra jobbat.

Får väl dränka in magen i vatten eller nåt..

Ett öga brunt

Haha klockrent


ännu mer stark

glömde skriva att jag faktiskt bar Robert i min famn från sittande till stående ställning i lördags.
Det ni;)är grymt trött och klockan bara segar sig fram.. skönt på ett sätt det med förstås för då är det ledigt
från skolan lite till, men jag är hungrig och har varken mat eller pengar så vill gå och lägga mig så
magen glömmer bort att den är hungrig. Brukar funka:)

På fredag ska jag göra det härligaste av det härligaste. Det som alla tjejer längtar efter.
Gyn-undersökning. Dags för nya p-piller så då är det bara slänga upp pinãtan framför tant doktor.

Skrev att jag funderade på att sluta med p-piller för några månader sen, men tror jag har lagt ner det
projektet för jag tycker det är så grymt skönt att veta när mensen kommer. Aldrig att jag skulle låta det
va så att jag tex är på ett fik eller annan allmän plats när tant röd hittar trosan. No way. Dessutom slipper
jag det på helger som det är nu. Menar jag är ju singel så det är ju på helgerna min action händer.
Ok.. en smula ironi där. Händer inte ens nåt då. Jag är tragisk;)

maaat....

Strong gal

Blev alldeles jätteförvånad nyss.
Det märks att man får omedveten träning när man jobbar. Bära plattor, flytspackel osv.
Testade att göra armhävningar precis. Jag som knappt kunnat göra en armhävning innan kunde helt
plötsligt köra på hur länge som helst kändes det som. Skulle velat sett min min:D
Sen när jag börjar tjäna pengar måste jag träna på gym också så jag orkar med jobbet. Behöver
träna upp min rygg. Har så lite svank så använder mina ryggmuskler rätt mycket när jag böjer mig
framåt och blir därför trött i ryggen rätt fort.
Sen måste jag få till min mage som jag vill ha den också. I provrummet i fredags såg den helt perfekt ut:D
Love the light. Har gått ner kanske 5 kg dom senaste veckorna så snart har jag min målvikt:)
Nu skulle jag ha vågen på folkunga du emma;)
Dock har nog en del omvandlats till muskler så ska inte ens tänka på vågen egentligen.
För mycket träning och viktsnack för mig här, jag som knappt tränat sen jag gick i nian:P ILLA!

funderar på att lufta såret inatt.. alltså sova utan "plåster" men vetifan.. vet ju hur livlig jag kan va i sömnen
så jag skulle säkert kunna dra loss tejpbitarna. Hmmm what to do what to do. Om jag skulle sms-trakassera min privata doktor Stefan kanske? Han ska skola om sig till brandman, tur det så jag har nån att ringa med frågor när jag sätter på plattor i sömnen;)

Nu ska jag hoppa i säng och försöka sova. Råkade somna till förut.. wopsi


image345

hot biatch

Har vart en riktigt skön helg. Valborg blev lugn och himla trevlig..
Hamnade hos mina grannar som är kompisar till Emma. Killen är även gammal jobbarkompis till mig.
Hon jag och Sandra gick dit. Blev lite grillning och trevligt prat.. och alkoholintag. Det var dock nästan bara
par där och så vi 3. Emmas Robert jobbade.
Vi gick vidare till en annan fest så småningom där Louise och Malin befann sig. Var väl ok men lite småskumma killar som va där
Vi tröttnade iaf efter ett tag och knallade upp till Sandra med varsin kebab i näven. Sandra kom lite senare dock,
hon fick uppleva komik nere på stora torget haha.

I torsdags blev det bara lugnt med lite film och mys med min lilla Sandra.

Skulle träffat ägaren för företaget som jag sökt praktik på för att snacka lite i fredags, men han hade inte tid så
blev inget. Skönt tyckte jag för jag var så jävla nervös. Hade ju knappt nåt att säga.
Blev en sväng på stan med Milla Martina och Jenny istället.. även sällskap med fina Zekka in till stan. Tror vi
påverkar varandras flumhet lite;)
Köpte en klänning.. förlåååt plånboken. Eller magen kanske jag ska säga, är ju den som inte får nån mat. Har inte
köpt kläder på så fruktansvärt länge och ville ha nåt nytt till lördagens fest så jag blundade och ka-sching så var jag en klänning rikare.
Tog en sväng ut till Ljungsbro efter stan för lite mat och gos med William och Melwin.


image343
image344


Efter Ljungsbro parkerade jag mitt arsle hemma hos Emma där hon och Sandra var för att sen bege oss hem till Sandra. Där underhöll vi oss med att kolla på Hultsfredsfilmen från 2006 för att visa Emma vad som komma skulle.
Hultsfredsfilmen är en film som våra vänner gjort. De filmar varje år när dom är på hultsfred och sen klipper dom ihop det till en film. Den är bra men lite jaa.. vad ska man säga.. inte för feminister eller känsliga;)

I lördags var det då alltså dags för premiären av Hultsfredsfilmen 2007. De hade bokat en biosalong och bjudit in alla vänner för att titta. Filmen var jättebra gjord och så gryymt rolig. Den bästa av alla deras filmer jag sett.
Tror alla tycker detsamma som jag.
Efter filmen gick jag Sandra Johan och Milla upp till Sandra en sväng innan det var dags för "release festen". Svidade om till min nya klänning och bättrade på lite smink.
Jessica kom också förbi för att göra oss sällskap till Kollektivet.
Kvällen blev jättebra och hade jättekul. Alltför sällan man ser det folket:)

image342


Nu är jag tillbaka i Skövde. Nån har tydligen spytt ner toan i helgen så det luktar helvete här. Stackars städerska.
Vill att den här veckan ska gå fort...................

All for now. Ganska mycket all for now dock;)

har förresten haft turen att dela säng med den hetaste jag delat säng med på länge i 2 nätter den här helgen.
Grrrr. Nämligen med min fina Sandra


image341

Gross

Fick den här länken av Andres på utbildningen för några veckor sen. Är ni känsliga så kolla
inte in den isf.

http://www.dugged.com/view_video.php?viewkey=194c475687be6106a3b8