25 things I hate about facebook


Sminkoholic

Tror jag börjar bli lite av en sminkoholic. ÄLSKAR att köpa smink nuförtiden. Sen är jag inte helt hundra på att dra på skiten, men man lär sig mer och mer:)
Blev medlem på Make up store idag när jag va där och köpte ögonskugga och en pensel, så nu har jag iaf 10% rabatt där:) Inte mycke men alltid lite. Dessutom 20% på klubbkvällar. I like

Har haft feber typ hela veckan pga min jääävla visdomstand som tycker att den ska växa onödigt lite i taget och få mig att må dåligt istället. Va dock på jobbet igår en sväng och fixade det sista inför besiktningen, men det var tungt, så vid 9 satt jag på bussen hem igen. Somnade i soffan nån timme eller två och blev lite piggare iaf:) Varför är alltid feber värst på morgonen och kvällen!?
Blev en snabbis på marknaden i Ljungsbro med, tog och kanske 20 min och gå fram och tillbaka, så intresserade va vi;) Det enda jag ville ha va ju min traditionella nötblandning, och grillringar. Johan köpte 5 par strumpor med. Brukar alltid köpa strumpor men för tillfället har jag nästan för MÅNGA par.
När vi åkte mot stan skulle vi förbi maxi för att handla lite mat, jag va så sjuuukt sugen på att se Filmen Transamerica, vet inte riktigt hur jag helt plötsligt kom att tänka på den filmen. Kollade efter den på Maxi men den fanns inte.
Åkte till Hemmakväll i Tannefors och tänkte att man kunde hyra den, men vi hittade den inte nånstans trots 30 min letande och trots att kassakillen sa att den fanns. Vi sket i den filmen och tog en annan istället.
När jag sen kom hem, kollade jag på text-tv efter en stund. Vilken film skulle visas kl 21 på 9an? Jo, TRANSAMERICA!!! Jag blev helt överlycklig och fick åter en bekräftelse på att mitt sjätte sinne är på topp;) händer titt som tätt. Jag och Johan är varandras sjätte sinnen, gött.

Bröllopet ja förresten, det va jättefint och festen efter var huuur rolig som helst. Sjukt god mat, grekisk buffé, och jättebra bordsgrannar. Erika och hennes karl Henrik. Snackade rätt mycket med Erika på möhippan så det va kul att hamna bredvid dom:) Vi hade en jättetrevlig kväll ihop med dom och många andra. Människorna är så himla härliga och enkla, precis som jag gillar det.

Ikväll ska jag på babyshower i Tallboda. Cissi ska ju få sin lilla knodd snart så det ska såklart firas:) Jennys babyshower va jätterolig så tror den här kommer bli minst lika rolig!

Nu ska jag nog sätta på nån film och vila kroppen lite smått, är inte helt på topp än och vill ju inte va seg ikväll.

Tataa




hahaha


Detox, sista dagen

Idag är min sista dag på detox.. såååååå skönt!! saknar kött och är sjukt trött på tomat.
Kommer använda en del av recepten nu till att börja med ändå, även i fortsättningen också, men lägga till lite grejer.
Ska äta min första "vanliga" mat ikväll då jag ska på bröllop imorn, och vill inte få ont i magen av maten där. Därför vägde och mätte jag imorse:)

efter att ha kört i ytterligare 5 dagar:

Vikt: -1kg
Midja - +/-0
Höfter: -1cm
Lår: -2cm
Armar +/-0 (har kommit på att jag nog mätte på ett väldigt dumt ställe på armarna, för ser själv och känner på kläder att dom har minskat)

Allt som allt har jag alltså tappat

På 11 dagar. Idag är den 12e

4 kg
Midja 4cm
Höfter 3cm
Lår 9cm
Armar ?? cant tell

Känns gött gött gött. Sovit mycke bättre än normalt, ligger inte längre med ena foten i sömnen å andra i vakenhet.
Har vart piggare under dagarna. Inte rökt en enda cigarett. Inte tagit nån huvudvärkstablett då det inte behövts, annars har jag ofta behövt  ta en om dagen. Friskare människa helt enkelt;)
Nu är det hård träning på gymet som gäller för att få bort dom sista 3½ kilona och för att bli lite fastare.
Det negativa är att brösten blivit mindre, men det va väntat, dessutom har jag hellre små bröst och har en kropp som jag trivs med.
 :)

Efter en vecka med detox

Har nu alltså kört detox i en veckas tid. Det resultatet jag fått är chockerande.

Vikt: -3kg. Inte så märkvärdigt
Midja: -4cm
Höfter: -2cm
Armar: +/- 0
Lår: 7cm. HELT SJUKT!!!!!

Är dessutom piggare. Somnade kan inte förrän halv 2 inatt, men har ändå vart pigg hela dagen och det va inte lika svårt som vanligt att komma upp imorse även fast jag inte hade lust att jobba.
Mina jobb-byxor som satt alldeles för tight vid höfterna för lite mindre än 2 veckor sen hänger numer, nu sitter dom som dom SKA göra för att det ska va bekvämt:)

Five days to go nu då. (med idag)

Ska ju egenltigen köra tills på söndag, men eftersom vi ska på bröllop på lördag så blir det bara tills på fredag.

När jag är klar sen kommer jag trappa upp allt eftersom, köra blandad "vanlig" och detox mat. Så det inte blir pang på rödbetan;)
Ska börja träna igen då med, känner peppen:)

Nu ska jag gå en promenad och sen handla mat. See yaa



Far up in the air

Milla;
remember this? När vi va 20 och festade i rönnlunds och addes lägenhet. Älskar den här låten fortf, inte hört den på hur länge som helst men helvete va det spritter i magen på mig när jag hör den:) Den tiden hade vi så jävla kul!!!!!




livet från den ljusa sidan

En liten historia om att se livet från den ljusa sidan.

Jag gick till affären här om dagen, och jag var där inne i bara 5 minuter ungefär.
När jag kommer ut igen, ser jag en motorcykelpolis som skriver en parkeringsbot!
Så jag går fram till honom och säger: ”Kom igen nu, var lite schysst och riv den lappen då?”
Han sket i mig fullständigt och fortsatte skriva. Så jag kallade honom för skrivbordsryttare och sa att han säkert var nazist också. Han gav mig en blick och skrev ut en ny bot för att jag hade slitna däck!?
Då kallade jag honom för: ”din lilla dj**la hästskit!” Han skrev klart den andra boten och satte den tillsammans med den första på vindrutan, och började på en tredje??? Det här höll på i ungefär 20 minuter...
ju mer jag skrek åt honom, desto fler böter skrev han utan att säga ett ord.
Till slut gick jag därifrån, jag brydde mig inte ett dugg. Min bil stod ju runt hörnet, tycker bara att det är viktigt att ha lite kul varje dag...

ett möte med gud

http://www.bellagreetings.com/1/card.php?ID=1135

höhöhö

En ung man ville köpa en gåva till sin nya flickväns födelsedag och eftersom de inte känt varandra särskilt länge, bestämde han sig efter noggrant övervägande för, att ett par handskar skulle slå an den rätta tonen, romantiskt, men inte för personligt.
I sällskap av sin flickväns syster, gick han så till NK och köpte ett par vita handskar.
Systern köpte ett par trosor till sig själv, och under inslagningen av varorna, förväxlade affärsbiträdet dem, så att systern fick handskarna och den unge mannen fick trosorna.
Utan att kontrollera innehållet sände den unge mannen gåvan till sin flickvän med följande rader:

Jag valde dessa då jag märkt att du vanligtvis inte brukar ha några på dig när vi går ut på kvällarna. Hade det inte varit för din syster, skulle jag valt den längre modellen med knappar, men hon bär korta som är enklare att ta av. Dessa är i en delikat nyans, men damen jag köpte dem av visade mig det par hon själv burit de senaste 3 veckorna, och de var obetydligt nedsmutsade. Jag fick henne att prova dina, och de passade henne utmärkt. Jag önskar att jag kunde vara där för att sätta dem på dig första gången, då det tveklöst kommer att vara andra händer som kommer i kontakt med dem innan jag får en chans att träffa dig igen. Kom ihåg att blåsa luft i dem innan du tar av dem och lägger undan dem, eftersom de av naturliga skäl kommer att bli fuktiga under användandet. Tänk på hur många gånger jag kommer att kyssa dem under året, och jag hoppas du kommer ha dem på för min skull på fredag kväll.

PS. Senaste mode är att bära dem nedvikta med lite päls synligt. DS.

Detox

Idag kom jag igång med detox-kuren som jag ska köra under 2 veckor. Än så länge känns det bra men vi får väl se;)
Äter iof nästan dubbelt så mycke nu som innan, så ska inte klaga. Dock är inte smakerna dom samma men middagen idag va riktigt smarrig.
Jag och Johan yrade runt ett bra tag på maxi bland alla lusiga grönsaker man aldrig ens hört talas om:P
Fick tag i det mesta, dock inte i pumpa, men det kanske är säsongsgrönsak? (eller är det ens en grönsak? :-O)

Maten idag har sett ut såhär:

Frukost: Fruktsallad. Skulle egentligen ätit lite soja-yogurt med, men jag tog en sked, sen slängde jag skiten. Satan så äckligt!
Mellanmål: Morot
Lunch: Rivna morötter och apelsin. Skulle egentligen i lite mer skit men jag nöjde mig så.
Middag: Kokade morötter och tomatsås. Skulle egentligen vart spagetti gjorda på pumpa, men efter att ha kollat i 5 olika affärer utan att hitta skiten så la jag ner det.
Sen har jag käkat lite naturella cashew-nötter nu som lite kvällsmellanmål;)

Undra vilken färg min avföring kommer ha hahaha.

Imorn blir det lite mer mat över det hela eftersom jag har matlåda då och sen blir det ugnsstekta rotfrukter på kvällen.

Får heller inte röka, dricka cola eller använda huvudvärkstabletter. Får jag skitont i huvet på jobbet kommer jag ta en ändå.
Hemma kan jag stå ut, men inte på jobbet.

Kommer nog gå finfint.



Hade en underbar helg också. På många vis.
Delvis i lördags.
Då va jag på svensexa/möhippa för Johans kompisar som ska gifta sig.

Dom hade på varsitt håll på dagen och sen en gemensam fest på kvällen.

Gick in och mötte upp tjejerna i stan runt halv 4. Satt i St Larsparken i nån timme sen åkte vi ut till festen.
Va en jätterolig kväll med lekar, buffé och en jävla massa mer.
Jättehärliga människor, så bröllopet den 22e kan nog bli kanon:)

I söndags va vi på dop för Johans kompis dotter, Stina. Så söt såå!



Går riktigt bra på jobbet för tillfället med (peppar peppar)
Allt flyter på jättesmidigt så håller tiden mer än väl, på TVÅ hus:D

Nu ska jag krypa ner i soffan. Om 2 timmar kommer Johan hem och gosar ner sig hos mig. Me like!






Fy fan..

.. finns visst inga gränser för vad folk kan göra numer..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5592004.ab