Ratarataraaa

Nu har jag kommit igång och jobbat igen efter nästan två veckors ledighet. Skönt att komma in i vardagen igen så man har lite koll på dagarna men tungt att börja gå upp tidigt igen:P Mysiga morgnar is the shit ju.
Är dock kaos på jobbet för tillfället för huset vi jobbar i har besiktning på torsdag. Har vart krångel med det huset från första början.. världens jobbigaste kund. Saknas plattor som kommer på fredag. Sen kommer det komma 4 hus på en gång så lär bli rätt stressigt att avsluta det huset samtidigt som vi börjar på dom nya. Dessutom ska dom ha inkaklat badkar så kommer ta ännu längre tid. Jäjä löser sig väl till slut. Hellre mycket att göra än lite.

Har vart på stan nu och köpt present till Cissi som fyller 25 på söndag. Ska på hennes 25årsfest på lördag. Blev dock snarare presenter.. svårt ju:) Men blev nog bra till slut.
Tror det kommer bli en jätterolig kväll.

Jul och nyår var bra. Gillar ju inte riktigt julen som sagt.
Utekvällen på juldan blev också rolig men hade så fruktansvärt ont i magen så min kväll blev rätt tidig. Dock inte lika tidig som vissa andras höhöhö.

På nyår käkade jag, Milla, Johan, Johan, Martina, Jenny, Therese och Henke middag hemma hos mig och Milla först. Samtalet vid matbordet var typiskt oss haha. Ser fram emot Thereses 20 extrakilon sen;) more to love you know.
Vid 21 tog vi taxi hem till Packe och Petra där Packe hade sin 30årsfest/nyårsfest. Så trevligt så. Mest tid spenderades inne i "dansrummet" där Oskar röjde loss totalt:D
Vid fem i tolv gick vi ut till fotbollsplanen vid Berzan där vi mötte upp Jessica, Gustav, Louise och Dan m.fl. Mysigaste tolvslaget nånsin. Ren och skär lycka.

Kom även fram denna kvällen vilka som är ens vänner egentligen. Trodde inte sån omogenhet fanns numer. Men men

Ne nu ska jag iväg på nya äventyr. Tata



Söta Cissi. Stor flicka nu:D

Kommentarer
Postat av: Louise

Vilken tur att stan va öppet idag...tänkte völ nästan det,hade ju varit konstigt annars ;)

Det blev faktiskt en bra nyårsafton och lyckat att vi alla kunde mötas vid fotbollsplanen :)



Vi hörs vännen-ta hand om dig! Puss

2009-01-06 @ 16:02:11
Postat av: Cecilia

presenter... det låter bra... ;)

Det kommer bli skit skoj. Men kan du inte ge lite förslag på låtar. Kommer verkligen inte ihåg vilka man dansa till förutom slave to the musik. Har ju mina 30 skivor 80 tal men det är alllt... :) Nu blir det bad. Får ta musiken i morgon istället.



kramen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback